Tervetuloa Salon Sateenkaarikahvilaan! Kaikenikäiset ja -taustaiset ovat tervetulleita pelaamaan lautapelejä, syömään pientä naposteltavaa, viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa tai jutustelemaan muiden sateenkaarevien ihmisten kanssa. Kävijöiden toiveita myös kuunnellaan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset. Kahvilan ohjaajina toimivat Mia, Kaiku, Lotta, Suvi M. ja Suvi S.

Salon avoin Sateenkaarikahvila pidetään keskiviikkoisin klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa. Kerran kuussa kahvila on suunnattu nuorille, muuten ei ikärajaa.

Syksyllä 2020 kahvila on auki kaikille 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 14.10., 21.10., 28.10., 11.11., 18.11., 25.11., 2.12. ja 9.12. Salon Nuorten Sateenkaarikahvilan sivuilta löydät nuorten kevään aikataulun.

Tiedotamme ohjelmasta ja peruuntuneista kerroista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari.

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita sateenkaarikahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.