Meneillään olevasta koronavirusepidemiasta johtuen kaikki ryhmien tapaamiset on peruttu toistaiseksi. Tiedotamme ryhmien toiminnan jatkumisesta sosiaalisen median kanavissamme.

Tervetuloa Salon Sateenkaarikahvilaan! Kaikenikäiset ja -taustaiset ovat tervetulleita pelaamaan lautapelejä, syömään pientä naposteltavaa, viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa tai jutustelemaan muiden sateenkaarevien ihmisten kanssa. Kävijöiden toiveita myös kuunnellaan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset. Kahvilan ohjaajina toimivat Kaiku, Lotta, Suvi M. ja Suvi S. 

Salon avoin Sateenkaarikahvila pidetään keskiviikkoisin klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa. Kerran kuussa kahvila on suunnattu nuorille, muuten ei ikärajaa. Keväällä 2020 kahvila on auki kaikille 22.1., 29.1., 12.2., 26.2., 11.3., 18.3., 25.3., 8.4, 15.4., 22.4., 29.4., 12.5., 20.5. ja 27.5. Salon Nuorten Sateenkaarikahvilan sivuilta löydät nuorten kevään aikataulun.

Tiedotamme ohjelmasta ja peruuntuneista kerroista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari. 

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita sateenkaarikahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.