Salon Nuorten Sateenkaarikahvila tulee vihdoin Salon kaikille avoimen sateenkaarikahvilan rinnalle! 

Kaikki 13–20-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita kahvilaan syömään herkkuja, pelaamaan lautapelejä ja viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Nuorten kahvilassa saa osallistua peleihin ja keskusteluihin, jos siltä tuntuu, mutta myös itsekseen saa olla niin halutessaan. Myös nuorten toiveita kuunnellaan kahvilan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset! Ohjaajina toimivat Suvi S, Suvi M ja Lotta.

Salon Nuorten Sateenkaarikahvila on joka toinen keskiviikko klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa.  Syksyllä 2019 kahvila on avoinna parittomilla viikoilla, eli 28.8.,  11.9., 25.9., 9.10., 23.10.,  6.11., 20.11., 4.12. ja 18.12. Nuorten kahvila järjestetään vuoroviikoin Salon sateenkaarikahvilan kanssa.

Tiedotamme ohjelmasta ja peruuntuneista kerroista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari. Sivut päivittyvät pian!

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita kahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.