Meneillään olevasta koronavirusepidemiasta johtuen kaikki ryhmien tapaamiset on peruttu toistaiseksi. Tiedotamme ryhmien toiminnan jatkumisesta sosiaalisen median kanavissamme.

Salon Nuorten Sateenkaarikahvila on auki kerran kuussa! 

Kaikki 13–20-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita kahvilaan syömään herkkuja, pelaamaan lautapelejä ja viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Nuorten kahvilassa saa osallistua peleihin ja keskusteluihin, jos siltä tuntuu, mutta myös itsekseen saa olla niin halutessaan. Myös nuorten toiveita kuunnellaan kahvilan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset. Ohjaajina toimivat Kaiku, Lotta, Suvi M. ja Suvi S.

Salon Nuorten Sateenkaarikahvila on avoinna kerran kuussa keskiviikkona klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa.  Kevään 2020 päivämäärät ovat 15.1., 5.2., 4.3., 1.4., ja 6.5. Nuorten kahvilan rinnalla Steissillä pidetään ikärajatonta Salon sateenkaarikahvilaa, minne myös nuoret ovat erittäin tervetulleita!

Tiedotamme ohjelmasta ja tapaamisten peruutuksista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari. 

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita kahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.