Hei, sinä 20–29-vuotias nuori!

Tule keskustelemaan sateenkaarevista aiheista muiden nuorten aikuisten kanssa, tutustumaan uusiin ihmisiin tai vain hengailemaan ja juomaan kupin kahvia.

Kokoonnumme TuSetan olohuoneella tai muualla Turun keskustassa joka toinen maanantai klo 17–19. Tarkistatapaamispaikka tusetanuorten instasta  edeltävänä sunnuntaina. Paikka päivitetään myös face-tapahtumiin.

Tapaamisissa keskustelemme joko erikseen valituista teemoista tai aiheista, jotka kiinnostavat kävijöitä juuri sillä hetkellä. Aiheina voivat olla esimerkiksi seksuaalisuus, arki, mielenterveys, ihmissuhteet, aikuistuminen, opiskelut tai työt. Halutessasi voit tulla paikalle vain kuuntelemaan ja osallistua rönsyilevaan rupatteluun mikäli siltä tuntuu. Joskus sovimme keskustelun lomaan jotakin pientä toimintaa kuten askartelua tai leipomista. Sisällöt tulevat täysin kävijöiden toiveista. Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja avoimia uusille ihmisille! Ohjaajana toimii Nika.

Syksyn 2019 tapaamispäivät ovat 2.9., 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12.

Ilmoitamme ryhmien peruutuksista somessa, seuraa siis myös TuSetan facebookia ja instagramiaTuSetan nuorten uutisia ja meininkejä päivitetään nuorten omaan instaan ja facebookiin @tusetanuoret.

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Valitettavasti TuSetan tilat ovat esteelliset. Lisätietoja perille pääsystä ja esteettömyydestä Yhteystiedot-sivulta..