Nuoret


Tiistai on TuSetalla nuorten päivä. Joka toinen tiistai-ilta (parilliset viikot) on vapaamuotoinen sateenkaarinuorten kahvila, johon voi tulla hengaamaan, tapaamaan kavereita ja tutustumaan uusiin, tekemään läksyjä, pelailemaan, tai mikä nyt huvittaakaan. Tarjolla on pientä syötävää.

Jos mietit, uskallatko tulla, niin jokainen ryhmässä mukana oleva on joskus ollut ensikertalainen ja ehkä jännittänyt mukaan tuloa, joten ole huoleti, tulet hyvään paikkaan.

Lisätietoja sähköpostitse: nuoret@tuseta.fi.

Sinuiksi-chatit

Jos et pääse nuorten iltoihin, netissä on myös joinakin tiistai-iltoina valtakunnallinen chat-ryhmä klo 18–20.

Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi järjestää chat-vertaisryhmiä, jota jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus saada liveaikaista vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. 

Liveryhmiin osallistuminen on helppoa. Voit kirjautua Tukinetiin omalla anonyymillä käyttäjätunnuksella, kun olet täyttänyt lyhyen rekisteröitymislomakkeen. Saat käyttäjätunnuksen heti käyttöösi lähetettyäsi lomakkeen. Tervetuloa mukaan!

Tukinettiin rekisteröityminen.