Liikuntaa


TuSetan liikuntavuorot

Hohtokeilaus:

Tervetuloa hohtokeilaamaan Bowleriin!

TuSeta on varannut keilaajille koko keilatilan. Keilaus maksaa 6€ per keilaaja (sis. kenkävuokra 2€). Ota mukaan käteistä tasarahana, jos et ole varannut rataa etukäteen Holvista.

Tule ajoissa paikalle, että ehdit suorittaa käteismaksun keilaradasta, vaihtaa kengät ja ostaa juomat ennen vuoron alkua. Kannattaa myös harkita aikaisempaa saapumisaikaa, sillä Bowler tarjoaa TuSetan jäsenille -20% ruokatilauksista!

Varaa ja maksa keilarata etukäteen Holvista, paikan päällä Bowlerissa keilaradan voi maksaa vain käteisellä.

Syksyn ensimmäinen keilauskerta on 6.10. 

Bowler sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 29c, 20100 Turku.


Sählä-sähly:

Sateenkaarevaa sählä-sählyä pelataan tiistaisin Topeliuksen koulun Pakkarinkadun salissa kello 19–20. Kaikki ovat tervetulleita taitoihin tai kuntoon katsomatta – ideana on pitää hauskaa ja samalla vahingossa hieman hikoilla. 

Syksyllä 2017 sählyä pelataan joka tiistai 5.9.–12.12. välisenä aikana. Syyskauden osallistumismaksun 10 euroa voi maksaa käteisellä treeneissä tai nettikaupassamme.

Topeliuksen salissa on muovilattia, joten ota sisäpelitossut mukaan. Salin osoite: Pakkarinkatu 10, Portsan perällä Kakolan ja Turku Energian savupiipun välimaastossa: https://goo.gl/maps/Ytv3T.


Pesäpallo:

TuSetan höntsäpesistä pelataan kesäisin Vinterinpuiston kentällä Luolavuoressa (Lylyntie 42). Mitään ei tarvitse osata, eikä juostakaan tarvise (mutta saa) – peliseura on hauskaa ja tunnelma kannustava. Hiekkakenttä pöllyää ja aurinko paistaa silmiin, joten varusteet sen mukaan.

Seuraavat tapaamiset:

Ryhmien seuraavia tapaamisia ei ole tiedossa