Liikuntaa


TuSetan liikuntavuorot

Hohtokeilaus:

TuSeta varaa koko Aninkaisten keilahallin hohtokeilausta varten muutamana perjantaina klo 21–22 kevään ja syksyn aikana. Keilausmaksu on 6 euroa per osallistuja (sisältää kenkävuokran).

Muistathan varata mukaan käteistä, mielellään tasaraha, keilausmaksua varten! Kannattaa tulla paikalle ajoissa, jotta ehdit vaihtaa kengät ja tehdä virvokeostokset ennen vuoron alkua.

Aninkaisten Keilahalli on Konserttitalon alakerrassa, Aninkaistenmäen päällä (Aninkaistenkatu 9).

Sählä-sähly:

Sateenkaarevaa sählä-sählyä pelataan keskiviikkoisin Topeliuksen koulun Pakkarinkadun salissa kello 19–20. Kaikki ovat tervetulleita taitoihin tai kuntoon katsomatta – ideana on pitää hauskaa ja samalla vahingossa hieman hikoilla.

Syksyn 2017 sählyvuorot varmistuvat elokuun aikana.

Topeliuksen salissa on muovilattia, joten ota sisäpelitossut mukaan. Salin osoite: Pakkarinkatu 10, Portsan perällä Kakolan ja Turku Energian savupiipun välimaastossa: https://goo.gl/maps/Ytv3T.

Pesäpallo:

TuSetan höntsäpesistä pelataan Vinterinpuiston kentällä Luolavuoressa (Lylyntie 42). Mitään ei tarvitse osata, eikä juostakaan tarvise (mutta saa) – peliseura on hauskaa ja tunnelma kannustava. Hiekkakenttä pöllyää ja aurinko paistaa silmiin, joten varusteet sen mukaan.

Kesällä 2017 pesis ei saanut tarpeeksi osallistujia ja kesän pesisvuorot on peruttu.

Seuraavat tapaamiset:

Ryhmien seuraavia tapaamisia ei ole tiedossa