Meneillään olevasta koronavirusepidemiasta johtuen kaikki ryhmien tapaamiset on peruttu toistaiseksi. Tiedotamme ryhmien toiminnan jatkumisesta sosiaalisen median kanavissamme.

Millaista on tulla sinuiksi seksuaalisen identiteettinsä kanssa heterosuhteiden jälkeen? Miten tulla kaapista omille lapsilleen? Mistä löydän kumppanin? Miten kotiutua sateenkaarielämään?

Tervetuloa keskustelemaan vertaisryhmän kanssa kokemuksista, jotka liittyvät sateenkaari-identiteettiin havahtumiseen aikuisemmalla iällä. Ryhmässä on käynyt 28–60-vuotiaita.

Voit tuoda mukanasi pientä purtavaa nyyttärihengessä. 

Ryhmä kokoontuu keväällä 2020 Lounatuulet yhteisötalossa osoitteessa Läntinen pitkäkatu 33. Tapaamistila vaihtelee, mutta ala-aulassa on opasteet. Jos et löydä tilaa, soita numeroon 050 576 5354, ohjaaja tulee tarvittaessa vastaan. Kokoontumiset pidetään Lounatuulet Yhteisötalon yleisten aukioloaikojen ulkopuolella, älä siis hämäänny talon yleisistä aukioloajoista!

Kokoontumiset pidetään kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18–20. Kevään 2020 kokoontumispäivät ovat 15.1., 19.2., 11.3., ja 15.4.

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Ilmoitamme ryhmien peruutuksista somessa, seuraa siis TuSetan facebookia ja instagramiaRyhmällä on myös Facebook-ryhmä, jonne pääsyä voi tiedustella Outilta.