JÄRJESTÖSIHTEERI

Turun seudun Seta ry on kansalaisjärjestö, joka jakaa asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta ja tarjoaa vertaistukea sateenkaari-ihmisille. Haemme osa-aikaista ja oma-aloitteista järjestösihteeriä.

Työtehtäviin kuuluu yhdistyksen taloushallinnon tehtäviä, pienten avustusten hakeminen ja raportointi, jäsentietojen hallinta ja juoksevat toimistoasiat. Järjestösihteeri ottaa osaa yhdistyksen talouden suunnitteluun ja tilinpäätöksen valmisteluun. Työtä tehdään yhdessä kirjanpitäjän, yhdistyksen luottamushenkilöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Edellytämme kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi edellytämme järjestelmällisyyttä, kykyä tuottaa hyvää suomenkielistä tekstiä sekä omatoimista ja tehokasta työotetta. Luemme eduksi kokemuksen avustusten hakemisesta ja raportoinnista sekä hyvän ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Työaika on n. 30 tuntia kuussa. Tunnit sijoitellaan joustavasti sopimuksen mukaan. Osa työtehtävistä on mahdollista suorittaa etätyönä.

Tuntipalkka 13,82 €/tunti.

Työ alkaa marraskuussa 2019, sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen info@tuseta.fi viimeistään 25.10.2019.

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@tuseta.fi.

Ilmoitus TE-palveluiden sivulla.